Discrete verzending

Snelle klantenservice

100% Kwaliteit

Ruilen en retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent over je aankoop. Uiteraard lossen wij dit graag op. Bij adultoutlet.nl kun je tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling ruilen en retourneren. Na het annuleren van je bestelling heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je artikel te retourneren. Na ontvangst van je retourzending krijg je jouw aankoopbedrag inclusief de verzendkosten voor de heenzending teruggestort op je rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening tenzij er sprake is van een door ons gemaakte fout of een defect.

Voorwaarden

Voor het retourneren gelden de volgende voorwaarden:

  • De verzegeling is niet verbroken
  • Het artikel en de verpakking zijn in oorspronkelijke staat
  • Het artikel en de verpakking dienen onbeschadigd te zijn
  • Het artikel dient ongebruikt te zijn

Uitzonderingen

Let op: Alle sextoys en drogisterij artikelen, die wij verzenden zijn voorzien van een hygiënezegel. Wanneer het zegel verbroken is komt het retourrecht te vervallen. Dit is wettelijk bepaald. Catsuits, panty’s en kousen zijn te allen tijde uitgesloten zijn van het retourrecht en worden om deze reden onverzegeld verzonden.

Bovengenoemde artikelen kunnen alleen geretourneerd worden wanneer deze defect blijken te zijn. Defecten dienen binnen 30 dagen na ontvangst bij adultoutlet.nl te worden gemeld. Dit kun je doen door middel van ons retourformulier te downloaden en mee te zenden. In alle garantie gevallen zullen wij het desbetreffende product vervangen door een nieuw exemplaar.

Let op:

Voldoet je retourzending vanwege hygiënische redenen niet aan ons retourbeleid, dan zijn wij genoodzaakt het pakketje terug te sturen naar je adres. De kosten á €6,95 voor deze retourzending zijn te allen tijde voor rekening van de klant.

Retourprocedure

Wanneer je een artikel wilt ruilen of retourneren kun je hier het retourformulier downloaden. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en geef duidelijk aan wat uw wensen zijn. Voeg altijd de kopie van de factuur bij. Stuur de retourzending inclusief retourformulier en factuur binnen 14 dagen retour naar:

Kevanos
Wielewaalstraat 4
5702LJ Helmond
Nederland

Afhandeling ruilen

Na ontvangst en controle van je retourzending, sturen wij binnen 2 á 3 werkdagen een vervangend artikel (mits voorradig).

Afhandeling garantiekwesties

Indien er sprake is van garantie, wordt het artikel altijd gratis vervangen.

Afhandeling retourzending

Na ontvangst en controle van je retourzending, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort worden op je rekening.